DRONESHOW EVENTS

Unieke droneshows voor uw

We lightning up THE sky!

"Wanneer technologie en creativiteit samen komen, ontstaat ware magie!
Wij van Droneshow Events maken dit waar voor u."

De toekomst is 

In tegenstelling tot de traditionele vuurwerkshows, die altijd wel een kleine hoeveelheid vervuiling veroorzaken, zijn de droneshows van droneshow events 100% groen. Als droneshow events zijn wij ook bezig met duurzaam ondernemen. Onze locatie in Lelystad beschikt dan ook over zonnepanelen waarmee wij onze eigen stroom opwekken! 

DRONESHOW EVENTS TOEPASSINGSGEBIED.

De drones van droneshow events kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld:

Concerten
Pretparkshows
Sportevenementen

Vliegend billboard
Outdoor guerrilla marketing
Betrokkenheid bij social media

Kunstinstallaties
Futuristische verhalen
Muziekvideo's en video-effecten

UW EVENEMENT NAAR EEN HOGER NIVEAU!


Wij combineren onze immense ervaring in de entertainmentindustrie met innovatieve technologie om live entertainment naar een geheel nieuw niveau te brengen. Vanuit onze basis in Nederland maken we de allerbeste drone-entertainmentervaringen over de hele wereld. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via contact formulier of bel 0031 654 27 77 48

Verbaas uw Publiek in een VEILIGE omgeving!

al heel veel vluchten hebben bewezen dat het ons dronesysteem aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet. Hieronder een aantal opgesomt

1

Real-time zicht en controle

Real-time monitoring van de dronevloot tijdens de vlucht door middel van geavanceerde software met missiecontrole. 

2

Pre-fleight controle

Geautomatiseerde preflightcontrole om de gereedheid van het systeem te verifiëren. Zo zal enkel en alleen 100% betrouwbare drones de lucht ingaan.

3

Dubbele grensen

Geofencing-grenzen zorgen ervoor dat drones in aangewezen operatiegebieden blijven. Dit gebeurt doormiddel van het aanwijzen van een dubbele grens

4

Fleight controle

Activering op afstand voor gesynchroniseerde vlootwaarschuwingslichten om nabijgelegen bemande vliegtuigen te waarschuwen.

Waarom DroneShow Events

01.

Maximale Veiligheid 

Alle droneshows die wij verzorgen zijn standaard voorzien van alle denkbare state of the art veiligheidsfeatures. Zodat u met een gerust gevoel kunt genieten van al het moois wat onze professionals voor u ontwikkeld hebben. Droneshow Events heeft de beschikken over meerdere gecertificeerde dronepiloten. een droneshow moet voldoen aan de eisen van het ILENT

02.

Innovatief & Duurzaam

Wij beschikken over de nieuwste en modernste dronevloot van heel Nederland. Dit in combinatie met onze 30 jaar ruime ervaring in de event industrie, maakt dat wij van Droneshow Events uw perfecte partner is! Daarnaast zijn onze droneshows 100% duurzaam en groen. Dit maakt een droneshow van droneshow nederland MVO verantwoord.

03.

Betrouwbaarheid

Onze drone vloot bestaat op dit moment uit drones van europese bodem. Hierdoor kunnen wij heel snel beschikken over "spare parts" en de nieuwste software updates. Onze drones kunnen tot windkracht 6 en in de regen vliegen. Wel zo handig! De droneshows worden ontworpen in onze eigen 3D studio of we kunnen deze uitbesteden in Amerika.

04.

Alles onder 1 dak

Wij hebben op dit momet als enigste in Nederland een eigen vloot van 100 drones! Een droneshow kunnen we ondersteunen met laser en of vuurwerk dit alles in eigenbeheer! Wilt u de droneshow liever tijdcode gestuurd of toch als een singelshow. Niets is ons te gek en wij nemen elke uitdaging vol met passie aan. 

The SHOW must go ON!


Wij begrijpen als geen ander dat in deze moeilijke en onzekere tijden het heel lastig is om "nieuwe" events te plannen. Wij als DroneShow Events willen al onze gewaardeerde klanten (verleden // heden // toekomstig)  onze volledige flexibiliteit en ondersteuning bij het organiseren van uw drone lichtshow aanbieden. Zodat als we weer mogen, heel snel kunnen schakelen! Immers onze showdrones staan klaar en:

" THE SHOW MUST GO ON

 We horen graag van je, zodat we samen kunnen kijken hoe we JOUW verhaal in de lucht kunnen vertellen.

#STAYSAFE   #DRONESHOWEVENTS

Contactformulier

Wilt u meer informatie over onze diensten, of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte van onze diensten?

Laat dan een berichtje achter, wij spreken graag met u af!

Master Pyrotech
Adres

Master Pyrotech
Kolkweg 62
8243 PN Lelystad
The Netherlands

+31 [0] 320 261 539
http://masterpyrotech.com
show@masterpyrotech.com

Facebook Feed